«Вінішко будеш?»: Сєдокова розповіла, як її споювали в групі «ВІА Гра» (ВІДЕО)

Співачка була ледь знайома з алкоголем, але їй все одно підливали спиртне

Відома українська співачка Анна Сєдокова розповіла, як одного разу її споювала колега по групі «ВІА Гра», у складі якої вона виступала до 2004 року. У ті часи артистка жила разом з цією дівчиною.

Відвертою розповіддю про знайомство з алкоголем і споювання з боку своєї сусідки Сєдокова зважилася розповісти в інтерв'ю для проєкту «вМесте».

Так, співачка ділилася історією про те, як для неї почалося знайомство з алкоголем. Виявилося, Сєдокова спробувала спиртні напої ще в дитинстві, випивши алкоголь прямо з пляшки, яка стояла в барі у неї вдома. Але після цього вона не мала жаги до випивки.

Другий раз вона «познайомилася» зі спиртним вже в складі групи «ВІА Гра». Тоді Сєдокову поселили з колегою по колективу.

Будеш вінішко? - одного разу запропонувала Сєдоковій її колега по групі.

Співачка погодилася. Їй ставало весело, а колега «підливала». За словами Сєдокової, саме тоді вона вперше по-справжньому спробувала спиртне.

Хто саме тоді споював співачку, вона не розповіла. Відомо, що Сєдокова була в групі «ВІА Гра» з 2002 по 2004 роки. У цей період колектив постійно змінювався, Сєдокова виступала разом з Оленою Вінницькою, Надією Грановською, Тетяною Найник і Вірою Брежнєвою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень