«Він заслуговує найвищої державної відзнаки»: загиблому бійцю з Рівненщини просять надати звання Герой України

Відповідна петиція з'явилася на сайті Офісу президента

На сайті Офісу президента з’явилася петиція з проханням надати загиблому 30-річному бійцю з Рівненщини Аль Шамі Фарес Недалю звання Герой України (посмертно).

Старший лейтенант народився в Йорданії. В 16 разом з батьками переїхав в Україну, мешкав у Рівному.

12 травня 2022 року командир механізованої роти Аль Шамі Фарес Недаль потрапив під обстріл противника у районі Рубіжного Харківської області. Ворожа куля уразила офіцера на полі бою. Внаслідок поранення Фарес загинув.

Поховали захисника на Рівненщині. В офіцера залишилися батьки, сестри, дружина та донечка.

З надлюдською стійкістю і мужністю вони утримували свої позиції на фронті, усвідомлюючи, що на їхніх плечах лежить відповідальність за майбутнє всього українського народу. Всі вони герої, які заслуговують найвищої вдячності! За рідну українську землю стояли живим щитом проти ворожої артилерії та танків.

 

Фарес із честю виконав обов’язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишився вірним присязі, українському народові та Україні. Відстоюючи та захищаючи право на наше з вами безпечне життя, він віддав своє, не шкодуючи. Він пожертвував собою заради перемоги у боротьбі не лише за нашу свободу, а й свободу всієї Європи та всіх людей вільного світу.

 

Я пишаюся ним, його незламністю та патріотизмом і вважаю,що Аль Шамі Фарес Недаль - справжній Герой, який заслуговує на найвищу державну нагороду - Герой України (посмертно), - написав автор петиції Мельник Нур Недаль. 

Для того, аби звернення розглянув президент України Володимир Зеленський, воно має набрати 25 000 підписів. На сьогодні вже зібрали 5246 тисяч голосів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень