«Він убив чудову людину»: коп зі Львівщини розстріляв тероборонівця Романа Ніколайчука (ФОТО)

З перших днів війни чоловік долучився до тероборони, аби захищати наше місто та його мешканців

«Сподіваюся, він поплатиться за те, що зробив, бо він убив чудову людину», - такий коментар залишила дівчина під новиною про вбивство співвласника «Нашого краю» у Рівному. 

Резонансна подія сталася вчора прямо у супермаркеті біля міської лікарні. Чоловіка зухвало розстріляв 27-річний поліцейський зі Львівщини, бо йому завадили пограбувати обмінник.

Згодом з'ясувалося, загиблий – доброволець роти швидкого реагування ДФРМТГ №1. Його звали Роман Ніколайчук, тепер йому назавжди 42 роки                                             

З перших днів війни чоловік долучився до Добровольчого формування Рівненської міської територіальної громади №1, аби захищати наше місто та його мешканців.

У пам’яті рідних, близьких і побратимів роти швидкого реагування ДФРМТГ №1 він назавжди залишиться усміхненим, щирим, добрим, активним та сміливим, - пишуть на сторінці ДФТГ Рівне

Роман Ніколайчук народився у Рівному 1 січня 1980 року. Завершив навчання у Рівненській ЗОШ №24, далі - в ПТУ №1. Згодом пішов служити в армію. Потім працював і заочно закінчив навчання у Волинському Національному Університеті ім. Лесі Українки за спеціальністю «правознавство».

Зі школи він захоплювався туризмом, активними видами спорту, альпінізмом і згодом підкорив чимало вершин.

Також Роман Ніколайчук був активним членом Оржівського клубу спортивного орієнтування «Равлики», ентузіастом і натхненником розвитку мисливського собаківництва в Україні, допомагав популяризувати спорт серед дітей і молоді на Рівненщині.

Він був досвідченим мисливцем і власником двох мисливських собак породи лабрадор ретривер. Так, зі своїм собакою Роні він неодноразово перемагав у національних і міжнародних кінологічних змаганнях собак мисливських порід та був чемпіоном України.

У загиблого залишилася дружина, діти та внуки.

Зараз вони потребують нашої підтримки. Допомогти сім’ї Романа Ніколайчука можна, переказавши кошти на картку дружини.

Реквізити для допомоги:

Олена Жаран - 5363 5420 3004 2775

Вічна пам'ять

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень