Вілл Сміт знову заспіває

Популярний актор має намір відродити свою співочу кар'єру

Вілл Сміт в інтерв’ю заявив, що він разом з DJ Jazzy Jeff обмірковують варіант повернення на сцену в складі класичного дуету з 90-х - DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince. Якщо це відбудеться, то музиканти, швидше за все, поїдуть в турне, чого раніше ніколи не робили.

Торік дует вперше за багато років возз'єднався заради виступу на невеликій вечірці в Лас-Вегасі. Наразі музиканти задумалися про щось більш масштабне, а Вілл Сміт для підтримки тонусу навіть записався разом з колумбійськими електронниками Bomba Estereo.

Нагадаємо, Вілл Сміт спочатку прославився саме як хіп-хоп-виконавець, а його проект DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince у 1989 році отримав "Греммі" в категорії "Кращий реп-перфоманс". Останній сольний альбом Віллі Сміта "Lost and Found" вийшов у 2005 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень