Віку з «НеАнгелів», яка зникла 8 місяців тому, бачили на росії після повномасштабного вторгнення, – блогер

Співачка востаннє зверталася до фанатів у жовтні 2022 року

Український блогер Богдан Беспалов заявив, що його підписники бачили екссолістку «НеАнгелів» Вікторію Сміюху в Росії під час повномасштабної війни. Співачка востаннє зверталася до фанатів у жовтні 2022 року, після чого припинила вести соцмережі.

Про її місцеперебування нічого не відомо, але Беспалов припускає, що після його слів артистка може вийти на звʼязок із європейської країни, щоб спростувати чутки. Таке припущення він висловив на своєму YоuTube-каналі.

— Я думаю, ви всі помітили, що співачка зникла з радарів. Ніхто не знає, де вона.

 

Але, як розповідають наші джерела, є ті, хто бачив Вікторію Сміюху на закритих заходах шоу-бізнесу країни-болота. Будемо копати далі, поки на рівні чуток.

 

Але Сміюха виїхала до країни-болота. От вам і зрада, звідки не чекали, – сказав Беспалов.

Йому також розповіли, що батьки зірки живуть у Києві, оскільки їхнє житло зруйнувала російська ракета. В Instagram співачки вже понад 8 місяців немає нових постів. Після повномасштабного вторгнення всі її повідомлення стосувалися України чи війни, а писала їх Сміюха українською мовою.

Вона запевняла, що залишатиметься зі своєю країною та народом до перемоги над росією.

Її колишня колега по гурту також в Україні вже не живе. Слава Камінська в Нідерландах періодично потрапляє в скандали через російську мову.

 
Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень