Віктор Винник готує особливу зустріч з фанатами у Рівному

Лідер гурту «Мері» побував у гостях на Радіо Трек перед презентацією книги «90/60/90»

Першу книгу прози «90/60/90. Без імен» сьогодні, 5 червня, у Рівному презентує лідер українського гурту «Мері» Віктор Винник.

Хтось вже встиг отримати примірник книги... Наталя Лозовська, наприклад 

Бренд-войс «Радіо Трек» (голосом Віктора Винника «говорять» заставки Радіо ТРЕК – ред.), зізнався, що написана вона давно, однак видати її було дуже складно.

Книги вже готові до презентації

Створював рукописи Віктор Винник кілька місяців. Написані в електричках, на клаптиках паперів розповіді повернуть вас у 90-ті роки минулого століття.

Книга буде цікавою для тих, хто застав 90-ті роки, бо у тих опусах вони зможуть впізнати себе. А для покоління 2000-х - це чудова нагода дещо довідатись про ці часи і зробити для себе якісь висновки, - зізнався в ефірі «Радіо Трек» Віктор Винник.

Книга не є автобіографією. Зате має прокольний бонус – тексти пісень гурту «Мері».

Книга «90/60/90. Без імен» - дебютна. Але у Віктора Винника є досвід написання прози. А якщо бути більш точним – написання дитячих казок. Кілька років тому лідер гурту «Мері» брав участь у проекті «Казки під подушку», для якого написав казку «Старий годинник».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень