Віктор Шакирзян йде на вибори мера Рівного

Рішення про це ухвалили на з’їзді політичної сили «Рівне Разом»

Відповідне рішення сьогодні, 20 вересня, ухвалили учасники з’їзду  політичної партії «Рівне Разом».

З’їзд  відбувся у сквері імені легендарного міського голови Рівного Віктора Чайки. Це місце обрали не випадково. Оскільки Віктор Чайка був тим керівником міста, який дбав про порядок та розвиток Рівного. Учасники з'їзду «Рівне Разом» переконані, що Віктор Шакирзян на посаді міського голови достойно продовжить справу, розпочату Віктором Чайкою.

Віктор Шакирзян є лідером електоральних уподобань рівнян. Згідно з останніми соціологічними дослідженнями понад 28,24% виборців готові віддати свій голос за Віктора Шакирзяна, якби вибори відбулися вже сьогодні.

Ми маємо вивести Pівне на лідерські позиції в Україні за тими показниками, які важливі для кожного рівнянина. Нам не цікаві політичні чвари  – ми йдемо працювати. Ніхто зі столичних політиків не приїде у Рівне ремонтувати дороги чи очищувати Басів Кут. Це маємо зробити ми!  Саме тому я прийняв для себе важливе рішення балотуватися на посаду міського голови Рівного, – зазначив у своїй промові Віктор Шакирзян,  голова «Рівне Разом».

Віктор Шакирзян з командою спеціалістів голові змінити місто, зробити його більш комфортним, охайним, безпечним для мешканців обласного центру. Політична партія «Рівне Разом» підтримуватиме усі проєкти, направлені на розвиток та розбудову Рівного, розвиватиме мистецькі та соціальні ініціативи, підтримуватиме дитячий спорт, медичні заклади та ветеранські організації.

Я йду на вибори разом з командою політичної партії «Рівне Разом». Це представники різних галузей життя міста – громадського сектору та підприємців, освіти та культури, медицини та спорту.

 

Це люди, які готові працювати та мають чітке бачення подальшого розвитку нашого міста. Ми партія «Рівне Разом» і поєднання цих двох слів пояснює нашу ідеологію: перше – наша політична сила об'єднує рівнян, і друге – ми працюємо на благо рівнян, – зазначив Віктор Шакирзян.

Під час конференції слова підтримки Віктору Шакризяну висловив учасник «Революції Гідності», ветеран АТО, член національної збірної України на «Іграх Нескорених-2020»  Іван Лепеха:

Будучи на фронті, будучи учасником подій на фронті та «Революції Гідності» я багато бачив людей. І те, що я побачив у пана Віктора, це те, що він справжній боєць. Це ініціативність, рішучість і відповідальність за свої дії, мені дуже імпонують такі люди. Я дуже вдячний і від імені багатьох ветеранів за те, що він підтримує наш  рух і будує у місті «Будинок Ветеранів».

Іван Лепеха зазначає, що поки інші лише на папері пишуть світле майбутнє Рівного, він  бачить, як команда «Рівне Разом» втілює в життя мрії та ініціативи рівнян.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень