Віктор Павлік збирається одружитися вчетверте

Нова обраниця молодша за нього на 28 років

Український співак Віктор Павлік вже тричі був одружений. Не так давно він розлучився з третьою дружиною – Ларисою. Новою обраницею стала 25-літня Катерина Реп’яхова, давня фанатка артиста.

Нині Катерина працює концертним директором музиканта, але познайомилися вони не на роботі. Дівчина каже, що коли в дитинстві їздила на відпочинок до Трускавця з мамою, часто ходила на концерти Віктора Павліка і так полюбила його творчість. Познайомилися вони через багато років в місті Миколаїв, де, як виявилося, жили в одному готелі. 

Сам Віктор Павлік не афішує нові стосунки, на відміну від Катерини. Так, в її профілі в Інстаграмі вказано, що вона заручена.

Також стало відомо, що стосунки пари тривають вже протягом трьох років. Весь цей час співак не наважувався піти від дружини, щоб не травмувати сина, який боровся з онкологічним захворюванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень