Віктор Павлік розчулив мережу фото з 80-річною мамою

Селфі зробив у старенькій хатині, де минуло його дитинство


Народний артист України Віктор Павлік опублікував у мережі фото з мамою Олександрою Григорівною. Вона мешкає в Теребовлі, що на Тернопільщині. Артист часто навідує неньку, повертаючись з гастролей до Києва.

54-річний співак Віктор Павлік дуже рідко афішує особисте життя та говорить про рідних публічно. Однак все ж вирішив показати свою 80-річну маму, яку вкотре навідав проїздом. Спільне фото артиста з ненькою з'явилось в інстаграм-профілі.

Фото Віктор Павлік зробив у старенькій хатині, де минуло його дитинство та юність. Олександра Григорівна не приховувала свого задоволення від приїзду Павліка та міцно обіймала його.

Мамочку провідав. Слава Богу, – прокоментував артист.

Шанувальники були вражені схожістю Віктора Павліка з мамою.

Ви дуже схожі", "Як схожі", "..міцного здоров'я і довгих років життя, – пишуть користувачі 

Нагадаємо, раніше музикант зізнавався, що мама дуже самотня, а з розваг у неї лише телевізор, Біблія та книги. Тому вона з нетерпінням чекає на приїзд зіркового сина та онуків. За його словами, з ненькою він дуже близький, а рідкі зустрічі компенсує телефонними дзвінками.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень