Викрадення маршрутки і побиття поліцейського: масова бійка на автовокзалі у Рівному (ВІДЕО)

Наразі обставини події встановлюють

У Рівному на автовокзалі вночі сталася масова бійка. Все почалося з грабежу. Таке повідомлення надійшло до поліції. Чоловік повідомив, що у нього викрали валюту.

Коли на місце події прибули патрульні, там вже билися чоловіки. Зокрема, речниця Патрульної поліції області Оксана Юрченко повідомила таке:

Бійку влаштували 8 осіб.

 

Напередодін близько 20 години на лінію 102 надійшов виклик — грабіж.

 

Заявник повідомив, що невідомі відібрали в нього мобільний телефон. В трубці були чути крики, його супутниця повідомила що на автовокзалі бійка.

 

Коли екіпаж прибув на місце події заявник повідомив, що невідомі особи нанесли йому тілесні ушкодження, забрали куртку, в якій був телефон і грошові кошти в розмірі 100 євро і 600 грн. Патрульні виявили на місці події групу людей і вирішили затримати особу, на яку вказав заявник.

 

Під час затримання невідомий чоловік здійснив напад на поліцейського, він отримав тілесні ушкодження. Невідомий з місця події утік.

 

Його особу встановили, це 23-річний брат особи причетної до грабежу. Чоловіка доставили до відділку, де освідували. Він був стані сп’яніння.

 

Зі слів пасажирів, спочатку конфлікт стався біля маршрутки. Нетверезі громадяни хотіли сісти у маршрутку Рівне-Корець. 

 

Поки водій продавав квитки, один чоловік сів за кермо транспортного засобу і хотів поїхати за кермом сам. Він зумів зрушити маршрутку, але його зупинили.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Учасників конфлікту доставили у відділок на Пушкіна. Обставини події встановлюють поліцейські.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень