«Викотилася з палаючої машини»: ведуча «1+1» Лідія Таран потрапила в моторошну ДТП (ФОТО)

«Машину загасили, але я на таксі найближчим часом їздити не буду»

На фото - Лідія Таран
На фото - Лідія Таран

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла в інста-сторіз про моторошну подію, яка сталася з нею напередодні. Зірка «1+1» сіла в таксі на заднє сидіння, подзвонила дочці та сказала, що через 10 хв буде вдома. Та буквально за пару секунд після дзвінка водій Лідії врізався в іншу машину. 

– Викликала таксі... Сіла на заднє сидіння. Подзвонила малій, що через 10 хвилин буду вдома... І опа - через 5 секунд після удару лобом об переднє сидіння викочуюся з машини у вогні, - написала телеведуча в інста-сторіз.

Причиною ДТП стала аварія з велосипедистом попереду, яка зайняла дві з трьох смуг руху. Через погану видимість ввечері, тьмяне світло та відсутність необхідного знаку аварійної зупинки, водій таксі не зміг вчасно помітити аварію і був змушений виїхати на іншу смугу, на якій попереду теж стояло авто.

Також вона похвалила свого драйвера, який швидко зреагував і змінив смугу.

– Мій драйвер молодець, тому що встиг загальмувати та змінити смугу. Інакше мене вже не було б, – написала Лідія.

За словами ведучої, їй пощастило, адже задні дверцята автівки не заблокувалися.

Вона додає, що краще ніколи не сідати біля водія – передні дверцята потім відкриваються за допомогою спеціальної техніки.

Зараз з Лідією все гаразд. При цьому зірка «1+1» поскаржилася на здерту об асфальт руку і на те, що після удару болить лоб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень