Використовують іноземну мову та зображення зброї: На Рівненщині виявили понад 50 порушень з розміщення реклами

Які ще порушення виявили

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Понад пів сотні порушень з розміщення реклами за пів року виявили у Рівному та Здолбунові.

Найчастіше рекламодавці порушують вимоги щодо змісту, поширюють рекламу з зображенням алкоголю, тютюну, іграшкової чи справжньої зброї, а порушують вимоги щодо мови, використовуючи іноземні слова, при цьому реклама повинна були лише українською, повідомила головний спеціаліст захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Держпродспоживслужби у Рівненській областіВалентина Андрусенко.

За виявлені порушення рекламодавців оштрафували на понад 64 000 гривень. У кожного з рекламодавців індивідуальна сума штрафу, адже все залежить від вартості реклами, тільки у 5-кратному розмірі.

До речі, до кінця першого кварталу цього року під забороною було використання у рекламі державної символіки. Зараз її вже можна використовувати, але виключно з патріотичною метою. Заборонено використовувати державну символіку у випадку якщо такі використання або імітація пропагують неповагу до них або вводять в оману споживачів. У Рівному та області таких порушень не було.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень