Вигідна підтримка – Стрільцям, здійснення бажання – Овнам: гороскоп на 3 лютого

Також цього дня не варто витрачати гроші

ОВНИ

Ви зможете реалізувати одне зі своїх бажань, що, безперечно, дуже вас потішить. Не зупиняйтеся й більшість ваших бажань стануть реальністю.

ТЕЛЬЦІ

Надмірна чутливість та довірливість можуть стати причиною розчарування. Постарайтеся знайти в собі точку опори та не дозволяйте людям нав’язати вам свою точку зору.

БЛИЗНЯТА

Найбільш складні питання вирішаться самі собою, тому цього дня до вас повернеться відчуття спокою та радості.

РАКИ

Існує ймовірність агресії з боку добрих знайомих. Намагайтеся менше бувати на людях, а в разі чого – намагайтеся не реагувати на агресивні випади.

ЛЕВИ

Зараз небажано займатися чимось новим. Відсутність компетенції та впевненості можуть призвести до грубих помилок.

ДІВИ

Цього дня можливі раптові й непередбачувані витрати, які позначаться на сімейному бюджеті. Намагайтеся не надто нервувати з цього приводу, оскільки незабаром ситуація владнається.

ТЕРЕЗИ

Зміна настрою завадить вам у вирішенні навіть дуже простого завдання. Також вам доведеться контролювати свої витрати, бо через мінливість настрою можете накупити зайвого.

СКОРПІОНИ

Не варто конфліктувати, але зорі радять дотримуватися своєї лінії поведінки.

СТРІЛЬЦІ

Можлива підтримка впливових осіб. Це допоможе вирішити деякі питання. У тому числі й фінансові.

КОЗОРОГИ

Не виключено, що вас чекають несподіванки, але не всі з них виявляться приємними. Будьте обережні й не беріть усе надто близько до серця.

ВОДОЛІЇ

Ви можете відчути втому, хоча навряд чи вам вдасться розслабитися. Однак, ближче до вечора можливі події або новини, які позитивно позначаться на вашому настрої та самопочутті.

РИБИ

Гарантією успіху будуть ваші практичність та інтуїція. Зараз не можна робити великі покупки й витрачатися на дрібниці.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень