Відсторонили від навчання, а батьків звільнили – через туалети для трансгендерів у школі (ФОТО)

Випадок стався у навчальному закладі Канади

Точніше – поява вбиралень для «транс-статевих осіб» стала приводом для заяви 16-річного канадійця, яка і спричинила наслідки для нього та його батьків.

Канадієць Джош Александер отримав дисциплінарне покарання у вигляді відсторонення від уроків у школі за те, що виступив проти гендерної ідеології. Окрім того, школа позбавила роботи обох батьків хлопця, які в ній працюють.

«НЕ МОЖНА БУТИ ПРОТИ, ЩОБ ХЛОПЦІ ТА ДІВЧАТА БУЛИ В ТУАЛЕТІ РАЗОМ»

Про випадок канадійського учня стало відомо, коли формально католицька школа св. Йосифа в місцевості Ренфрю в провінції Онтаріо відсторонила його за спротив гендерній політиці закладу.

Джош Александер

У листопаді минулого року 16-річний хлопець виступив проти політики адміністрації школи, яка запровадила туалети для «транс-статевих осіб». Під час відкритих дебатів в класі він сказав, що відповідно до його християнської віри, існує дві статі.

Те, що він сказав, визнали «залякуванням», і тому його відсторонили від уроків, а батьків звільнили.

Зараз сім’я готує позов проти рішення школи. Юрист Джеймс Кітчен подав позов до Суду з прав людини в Онтаріо, стверджуючи, що учня дискримінували з огляду на його релігію.

Джерело: Католицький Оглядач

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень