Відсьогодні платникам телефонуватиме податкова. І це не шахрайство

Передусім дзвонитимуть боржникам

Відсьогодні Державна податкова служба запускає пілотний проєкт з інформування платників податків (платників єдиного внеску) про наявність у них податкового боргу.

У телефонному режимі боржникам повідомлять про суму заборгованостей, що обліковується у них у розрізі податків/зборів та єдиного внеску, а також територіальних органів ДПС, у яких обліковується наявна заборгованість.

Мета пілотного проєкту – підвищення рівня обізнаності платників податків (платників єдиного внеску) про наявність у них податкового боргу з платежів, контроль за справлянням яких покладено на податкові органи, недоїмки зі сплати єдиного внеску, а також сприяння добровільному погашенню платниками такої заборгованості, – йдеться у повідомленні.

Загалом пілотний проєкт триватиме продовж трьох місяців. Це не новина, що бюджет потребує надходжень, і власне інформаційна компанія щодо заборгованості має покращити платіжну дисципліну.

Подейкують, що військовий збір запровадять невдовзі й для ФОПів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень