Відрізали голову та з’їли поліцейського: канібали не отримали довічного

На Харківщині

Жахлива історія сталася у жовтні 2018 року. Тіло без голови виявили в одному з районів Харкова біля підвалу будинку на вулиці Краснодарській.

У трупа була відрізана голова, зрізані великі шматки зі спини, ніг, живота, а також нутрощів. Про це повідомляє «Police Control Ukraine».

Особу жертви «звірів» вдалося встановити. Тіло належало колишньому працівникові органів внутрішніх справ, прапорщику Євгену Петрову.

Раніше його оголосили в розшук, як зниклого безвісти. До того чоловік не мав постійного місця роботи та зловживав алкоголем. Він не зміг пройти переатестацію і втратив роботу у Фрунзенському райвідділку Харкова.

Через два дні після виявлення тіла затримали вбивць. Це було 13 жовтня 2018 року.

Костюкови – батько та син – сиділи у той зловісний день разом із Петровим за пляшкою самогону. За їхніми словами, пізніше вони запросили екс-поліцейського до себе додому. Там між Петровим та старшим Костюковим виникла суперечка щодо участі останнього в АТО.

Костюков-старший. Скриншот із сюжету "Інформбюро".

Відрізану голову Євгена Петрова виявили у Костюкових на балконі.

Повернемося до історії. Суперечка між чоловіками дійшла до точки кипіння. Старший Костюков схопив ніж та вдарив знайомого спочатку в шию, а потім в область грудної клітини. Від ударів Петров загинув.

На цьому Костюкови не зупинилися. Батько відрізав від тіла загиблого шматки м’яса (відтяв голову, передню стінку брюшної порожнини, шкірні покрови з задньої частини тулубу шкірні покрови з м’язами тощо), які надалі варив та разом із сином їв.

Пояснили поліції, що таким чином намагалися утилізувати тіло. Коли в гості до них зібрався навідатися знайомий, тіло Петрова викинули. 

Труп завернули у килим та лишили у смітнику.

Участь у злочині брав Костюков молодший. Він зізнався у цьому, хоча батько запевняв, що усе зробив сам. 

Костюков-молодший

Судовий процес завершився лише у травні 2020 року. Канібалам дали 15 років за ґратами, а також зобов’язали виплатити 500 тисяч гривень компенсації рідним Петрова.

У експатрульного залишилися дружина з дитиною.

Як повідомляли у сюжеті "НТН" рік тому - Костюковим загрожувало довічне ув'язнення за вбивство з обтяжуючими обставинами. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень