Відомий репер зробив собі великі груди (ФОТО/ВІДЕО)

Я занудьгував і купив собі цицьки (c)

На початку 2019 року репер Lil Nas X злетів на музичний олімп зі своїм синглом «Old Town Road». З релізу минуло вже два роки, але виконавець досі привертає до себе неабияку увагу. Днями він шокував усіх кадрами ...з новими грудьми.

Великими грудьми

21-річний репер опублікував гарячі знімки в Twitter. У кадрі він кокетливо прикриває рукою свої ...груди. Фото артист підписав так:

Я занудьгував і купив собі цицьки. Що думаєте, хлопці?

«Обновка» виглядає настільки реалістично, що фанати в ступорі. Ніхто не може зрозуміти – це розіграш чи юний артист вдався до такого заради хайпу.

[media=217214] Насправді неважко здогадатися, що груди – явно робота (причому дуже якісна) фахівців зі спецефектів. Якщо придивитися, то видно, що колір грудей відрізняється від реального тону шкіри артиста. Крім того, хоч фотографії репер опублікував 7 лютого, швидше за все, вони були зроблені ще торік восени – відомо, що на Хелловін хлопець готував образ пишногрудої реперки Нікі Мінаж.

Втім, репер продовжує водити фанатів за ніс. У TikTok хлопець виклав відео, на якому танцює, демонструючи величезні груди. Але груди на відео значно більші за розміром, ніж на фото. Крім того, вони під футболкою. Так що, Lil Nas X, не віримо!

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень