Відомий актор помер від раку

Зірці фільмів Marvel було 43 роки

Американський актор Чедвік Боузман, який виконав головну роль у фільмі «Чорна Пантера», помер у віці 43 років.

У 2016 році у Боузмана діагностували рак товстої кишки третьої стадії. Він боровся із захворюванням чотири роки, поки рак не перейшов в останню, четверту стадію.

За інформацією порталу TMZ, Боузман помер у своєму будинку в Лос-Анджелесі в оточенні родини. Публічно про свій діагноз він не говорив.

У квітні актор викликав занепокоєння у своїх фанатів, оскільки на відеороликах в соціальних мережах виглядав дуже худим. Тоді журналісти New York Post спробували дізнатися у представників актора про стан його здоров'я, однак не отримали відповіді.

Чедвік Боузман найбільш відомий своєю роллю першого чорного супергероя Marvel в «Чорній пантері». Акторові дісталася роль короля Т'Чалла. У 2018 році Боузман отримав титул «Актор року» за версією People's Choice Awards за роль в цьому фільмі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень