Відомий актор назвав сина на честь загиблого брата

У голлівудської пари – поповнення в родині

Руні Мара і Хоакін Фенікс

35-річна Руні Мара («Дівчина з татуюванням дракона») і 45-річний Хоакін Фенікс («Джокер») вперше стали батьками, у пари народився син. Малюка назвали Рівер на честь брата Хоакіна, який в 1993 році помер від передозування наркотиків у віці 23 років. Рівер Фенікс також був відомим актором, він знімався з раннього дитинства. 

Рівер Фенікс (1970-1993)

Про вагітність Руні стало відомо в травні, хоча вона і Хоакін намагалися приховувати цей факт. Під час карантину Мара дуже рідко виходила з дому і уникла будь-якої уваги. Подробицями про народження дитини сім'я теж ділитися не поспішає.

Руні і Хоакін разом з 2016 року. Вони познайомилися на зйомках фільму «Вона», в якому зіграли головні ролі. У 2019 стало відомо, що пара заручилася.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень