Відомого на всю Україну оленя Борьку із Рівненщини не побачать до лютого (ВІДЕО)

Історія його появи серед людей

Більше сотні оленів шляхетних мешкають у лісах на півночі Рівненщини.

Серед них є і зірка  інтернету – олень Борька, якого рівненські єгері придбали 7 років тому, повідомив інженер з охорони та захисту лісу Висоцького лісового господарства Руслан Христюк.

За його словами, раніше благородні тварини жили у великому вольєрі. Там було 33 тварини, однак після нападу вовків оленів вирішили випустити на волю.

Вони оселилися неподалік – спрацювало те, що довкола для їх комфортного проживання були всі умови. Борька тоді теж пішов на волю. І до вольєра близько не повертався. А через 9 місяців прийшов у двір заміської дачі свого господаря, від якої Руслан Петрович підвозив тваринам корми. Ще через три дні він прийшов у двір, де лісівник постійно мешкає – в центр Зарічного, – повідомили Поліському лісовому офісі.

Досі його часто можна бачити серед людей. Подивитися на тварину приїздять навіть із сусідніх областей.

Невдовзі, коли розпочнеться рев оленя, Борька повернеться до лісу, там скине роги. І до лютого в Зарічне не прийде.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень