Відомо, який фонтан у Рівному «заспіває» наступним (ФОТО/АУДІО)

Міський голова шукає охочих зробити ремонт дешевше

Фото Сергія Клименко, 2013 рік

Близько тижня тому у Рівному відкрили «співочий» фонтан за кінопалацом «Україна». Це перший подібний фонтан у нашому місті. Втім, на цьому у Рівному зупинятися не планують.

Як розповів в ефірі Радіо Трек міський голова Володимир Хомко, уже відомо, що наступним таке тотальне оновлення чекає на каскад фонтанів за «Дюймовочкою» (офіційна назва «Мізиночка на купальні») у парку імені Шевченка.

Фото Сергія Клименко, 2013 рік

Підготовка до ремонту фонтану триває уже близько місяця. Тут планують замінити труби, які ведуть до фонтану, форсунки та інше. Чаші фонтанів також оброблять спеціальною речовиною (як і в центрі міста – чаша матиме блакитний колір), яка запобігатиме підтіканню води.  Каскад фонтанів матиме підсвітку і музичний супровід.

Нагадаємо, після відкриття «співочого» фонтану в центрі Рівного, у мережі лунали закиди, що ремонт фонтану (близько 1,5 млн грн) надто дорого коштував місту, і такі роботи можна виконати дешевше. Тож міський голова закликав підприємства і фахівців, які можуть такі роботи зробити дешевше, звертатися зі своїми пропозиціями до міської ради і долучитися до ремонту каскаду фонтанів у парку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень