Відомо, яку суму зібрали діти на благодійному ярмарку у центрі Рівного

Це рекордна сума за усі роки проведення таких заходів

Сьогодні у центрі Рівного відбувся благодійний ярмарок «Врятуємо життя разом».

Продаж солодощів та сувенірів на майдані Незалежності тривав з 12:00 до 15:00 години. І вже відомо, яку суму вдалося зібрати школярам.

Це 154 тисячі 380 гривень.

Це найбільша сума, яку вдавалося зібрати школярам за увесь час проведення таких заходів у Рівному. Так, минулого року на майдані Незалежності учні зібрали 78 тисяч гривень.

Підрахунок коштів проводили самі школярі. Це відбувалося публічно. Діти самі й вирішили, як буде розподілена зібрана сума.

Тож половину коштів – близько 77 тисяч гривень – віддадуть на порятунок учениці ЗОШ №4, Тарасюк Іванни. Дівчинка потребує термінової трансплантації стовбурових клітин кісткового мозку. Вартість її лікування складає близько 130 тисяч євро.

Решту суми розподілять порівну між Мартою Григорчук з 25-ої школи, яка нині потребує коштів на боротьбу з онкологічним захворюванням та Владиславом Старко з ЗОШ №6, якому необхідна складна операція на нирках. Вони отримають по 38 500 грн.

Організатори ярмарку висловлюють подяку усім рівнянам, які долучилися до новорічно-різдвяного ярмарку та були небайдужими до дитячої долі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень