Відомо, яке авто стало кращим у світі

Родстер Mazda MX-5 Miata - переможець премії World Car of the Year 2016

Конкурентами автомобіля з відкритим верхом в головній номінації стали Audi A4 і Mercedes-Benz GLC.

Прикметно, що Mazda MX-5 Miata також здобула перемогу за найкращий дизайн, де довелося позмагатися з Jaguar XE і Mazda CX-3.

Найкращим представницьким автомобілем став BMW 7 Series, що обійшов Audi Q7 і Volvo XC90.

За звання найкращого спортивного автомобілю поборолися Honda Civic Type R I, Mercedes-AMG C 63 Coupé і Audi R8 Coupe, але переможцем став лише останній з них.

Цікавим фактом стало і те, що найкращим "зеленим" автомобілем був названий водневий Toyota Mirai, що залишив позаду гібридні Chevrolet Volt і Toyota Prius.

До участі в конкурсі допускалися автомобілі, що продавалися не менше, ніж на двох континентах і в п'яти країнах у період з 1 січня 2014 року до 31 травня 2015 року. Журі конкурсу було представлене 73 відомими журналістами з 23 країн. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень