Відомо, як почувається народжена у Рівному трійня та коли малят випишуть додому

Це вже друга за рік трійня

Два хлопчики та дівчинка вчора народилися у перинатальному центрі Рівного.

На світ діти з’явилися через кесарів розтин. Немовлята були недоношені, тому нині перебувають на дихальній підтримці, розповіла РАДІО ТРЕК заступниця головного лікаря перинатального центру Галина Ковальова:

Малюки народилися на 33-34 тижні вагітності. Зараз вони мають дихальну підтримку в режимі неінвазивному, ШВЛ. Однак вони потихеньку починають їсти. Почуваються краще, ніж учора.

 

Тільки вони почнуть дихати самостійно, дівчинка набере 2 кілограми (ред. - зараз її вага 1810 г), то вони поїдуть додому. Є певні вимоги до виписки дітей, а вони ж все-таки недоношені.

Галина Ковальова додала, що мама діток «налаштована на бойовий лад». Це була її третя вагітність, удома на братиків та сестричку чекають двоє старших діток.

Нагадаємо, це друга трійня, яка народилася у перинатальному центрі цього року. Перша трійня з’явилася на світ 18 червня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень