Відомо, скільки людей у Рівному отримають допомогу від ООН

В межах Всесвітньої продовольчої програми

7 мільйонів гривень уже перерахували вимушеним переселенцям у Рівному. Це виплати у межах Всесвітньої продовольчої програми, яка поки працює тільки у Рівному та Квасилові, адже наша громада стала фактичною пілотною з провадження допомоги ООН.

Наразі у рівненському ЦНАПі зареєструвалися 16 тисяч внутрішніх переселенців, і усі вони отримають виплати автоматично, пояснила керівниця ЦНАПу Наталія Майорова.

 

За її словами, потенційно розмір усієї допомоги, яку виплатять у Рівному, складає 80 мільйонів гривень.

Нагадаємо, йдеться про виплату 2200 грн на одну особу у сім’ї, але не більше ніж 6600 грн на домогосподарство. Допомогу виплачуватимуть продовж трьох місяців. Так, якщо людина звернулася у квітні, виплати вона отримуватиме до червня включно, а якщо звернулася у травні, то до липня відповідно.

До слова, перемовини з Рівненською військовою адміністрацією вже тривають, тож невдовзі до програми зможуть під'єднати й всю область.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень