Відомо, чому на сайті Рівнеради розпорядження публікують із запізненням або й НЕ показують взагалі

Не встигають публікувати швидко

Розпорядження виконувача обов’язків міського голови та секретаря Рівнеради публікують на офіційному сайті з тижневою затримкою. А деякі з них – не оприлюднюють взагалі.

Відповідно ж до Регламенту виконавчого комітету, ці документи мають з’являтися у публічному доступі упродовж 5 робочих днів, повідомив Радіо Трек керівник міськвідділу правового забезпечення Олексій Капланов.

- Він пояснив, що публікувати розпорядження у день підписання часто не вдається через велику кількість документації та процедуру візування.

 

А щодо вибірковості, то обов’язковому оприлюдненню підлягають лише нормативно-правові розпорядження та вказівні.

 

Наприклад, про початок опалювального сезону, передачу об’єктів на баланс тощо. А от ті, які стосуються кадрових змін, можуть і не оприлюднювати.

Нагадаємо, на початку місяця ми повідомляли, що ще двоє начальників полишають свої посади. Офіційного підтвердження немає досі. Проте за нашими даними, начальник управління спорту таки звільнився, однак на його місце досі нікого не призначили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень