«Ще до війни ми перестали бути фізично подружжям», - відомий український музикант розійшовся з дружиною

Після 13 років шлюбу

Фронтмен гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин розповів про те, що не живе зі своєю офіційною дружиною Юлією. Він написав про це у фейсбуці.

Мушу пояснити дещо для журналістів з приводу втраченого майна. Так, я дійсно втратив дім, який будував для родини все своє життя, разом з тим будинком, що побудував для своїх батьків.

Не хочу жувати цю тему, але маю бути чесним, насамперед, перед самим собою. Там жили мої діти, там жила їхня мама і моя офіційна дружина Юля.

Валерій також пояснив, що...

На жаль, життя не завжди є таким, яким ми його уявляємо, попри соціальні стандарти і зобов’язання. Іноді воно змінюється незалежно від нас. Ще до війни ми перестали бути фізично подружжям.

Я жив іншим життям в іншому місці, в іншому будинку і мав/маю інші стосунки.

Але, я робив і робитиму все можливе надалі, аби пришвидшити нашу перемогу та відбудувати той будинок, щоб мої діти мали свою Україну і їм було куди повернутися. Аби вони не втратили оце відчуття «вдома».

І жодна погань не завадить мені це зробити.

Дякую за розуміння.

Нагадаємо, торік музикант відверто розповів про тяжку хворобу сина й про те, що це випробування сильно віддалило його та Юлію один від одного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень