Відомий репер зробив собі усмішку на мільйон доларів… буквально

Точніше, навіть на $ 1,6 млн

Популярний американський репер Остін Річард Пост, відомий як Post Malone, встановив на зуби діаманти за 1,6 млн доларів.

Не секрет, що 25-річний виконавець є фанатом модифікацій зовнішності: зокрема, на його тілі є майже 80 татуювань і, здається, це ще не межа.

Артист звернувся до відомого стоматолога-ювеліра, доктора Томаса Коннеллі, щоб той виготовив для нього грілзи з діамантами.

Лікар опублікував в Instagram чорно-білу фотографію репера, на якій він демонструє свою оновлену усмішку: на ікла зірки встановили аксесуар вартістю 1,6 мільйона доларів.

Вініри з натуральної порцеляни, обрамлені двома діамантовими 12-каратним іклами. Тепер Post Malone в буквальному сенсі володар усмішки на мільйон доларів!» - підписав Коннеллі пост.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень