Відомий блогер відмовився від громадянства України і зобов'язався служити в армії РФ

Путініст зазначив, що його батько теж служив, і він пишається цим фактом

Український блогер-зрадник Артур Бабич висловив готовність відмовитися від українського громадянства заради отримання громадянства Росії і зобов'язався служити в армії РФ. Про це він повідомив пропагандистці Лілії Абрамовій.

Так, в інтерв'ю зрадник поділився своїм бажанням отримати громадянство країни-агресорки і жити там, де завжди хотів влаштуватися.

Він розповів, що після повернення з Америки, куди він виїхав після 24 лютого 2022 року, подав документи на посвідку на проживання в РФ, але до теперішнього часу не зміг її оформити.

Путініст зазначив, що його батько теж служив, і він пишається цим фактом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень