«Toyota» вилетіла на зустрічну смугу: водій загинула на місці, її син – у лікарні (3 ФОТО)

Деталі моторошної ДТП на Рівненщині

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП, яка трапилася вчора, 31 січня, поблизу села Гранівка Дубенського району.

Слідчими встановлено, що водійка автомобіля «Toyota Auris», 42-річна жителька міста Суми, на заокругленій ділянці дороги не впоралася із керуванням та виїхала на зустрічну смугу руху, де зіткнулася з вантажним автомобілем «DAF» під керуванням 59-річного жителя Донецької області.

Отримані водійкою травми виявилися несумісні з життям.

Крім того, у салоні легковика також перебував 23-річний син кермувальниці. Попередньо у нього діагностували забій грудної клітки, стегна, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Чоловіка госпіталізували.

Водій вантажівки внаслідок ДТП не постраждав та відповідно до освідування був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень