Відоме ім’я найсексуальнішого чоловіка світу. Хто він? (ФОТО)

Капітан Америка власною персоною

Капітан Америка нарешті прикрасить обкладинку журналу People як найсексуальніший чоловік з тих, хто нині живе. Кріс Еванс міг отримати це звання ще торік, але випадково (чи ні?) потрапив у скандал.

Нагадаємо, восени 2020 року актор поділився з шанувальниками відео, на якому він грає в Heads Up зі своїми друзями, але випадково продемонстрував галерею свого смартфона, в якій уважні користувачі мережі помітили кадр із зображенням інтимної частини тіла актора.

Кріс швидко схаменувся і видалив ролик, але в інтернеті встигли його зберегти й поширити в соцмережах. Тоді багато фанатів підтримали актора, заявивши, що кожен може опинитися в подібній незручній ситуації, і немає нічого ганебного в тому, щоб зберігати в особистому архіві свої оголені фото.

Цікаво, що після цієї історії кількість фолловерів в Instagram-акаунті Кріса сильно зросла удвічі. Проте, за словами інсайдера, саме через цю пікантну історію Еванс втратив бажаний титул, який торік отримав Майкл Б. Джордан. Представники журналу People від коментарів відмовилися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень