Голлівудська акторка відкрила секрети своєї краси

Догляд за тілом, обличчям та волоссям

Американській акторці Демі Мур вже далеко за 50, але їй вдається зберігати свою красу: струнка фігура, пружна шкіра, розкішне та довге волосся. Для цього у зірки є власні таємниці молодості.

Vogue поділився секретами догляду за тілом, обличчям та волоссям від Демі Мур.


Догляд за тілом

У бойовику "Солдат Джейн" Демі Мур продемонструвала ідеальне тіло та чудову фізичну підготовку. Після фільмування зірка не припинила регулярні тренування в залі. Також вона поєднує силові навантаження з пілатесом та йогою. Зокрема, щоранку перед вживанням їжі акторка випиває склянку простої води з лимонним соком, кленовим сиропом і каєнським перцем.

Щоб мати підтягнуту шкіру, Демі Мур вдається до техніки "термах" – це не хірургічна процедура, яка працює на основі радіохвиль, завдання яких активізувати вироблення колагену та сприяти омолодженню шкіри. Для збереження молодості шкіри знаменитість використовує також нетрадиційні методи. Наприклад, вона регулярно робить гірудотерапію – лікування п’явками, які сприяють свіжості і підтягнутості шкіри.


Догляд за волоссям

Волоссю Демі Мур можуть позаздрити молоді красуні. Адже воно є її візитівкою, блискуче та довге. Таємниця краси волосся акторки у відпочинку від укладок і гарячого фена. Зокрема, Демі завжди наголошує на користі масажу шкіри голови кінчиками пальців. Вона починає масаж з кругових рухів від лінії росту волосся біля чола і плавно рухається до потилиці. За допомогою цього лайфхаку ви стимулюватимете кровообіг, який допомагає волоссю рости швидше. 


Догляд за шкірою обличчя

З віком ін’єкції краси (ботоксу або гіалуронової кислоти) можуть допомогти підтримувати тонус шкіри і розгладити зморшки. Проте про базовий догляд за шкірою обличчя не варто забувати. Домашня б’юті-рутина також є дуже важливою. Демі Мур регулярно очищує та зволожує шкіру. Зокрема, вона не лягає спати, якщо не видалить усі залишки макіяжу з обличчя та не нанесе зволожувальну маску, яка робить її шкіру ідеальною. Акторка користується лише кремами з натуральним складом, які не мають парфумерних ароматів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень