Відома українська співачка: «Всі мої статті доходів закриті. Все, що можна, роздала ще в березні»

alyona alyonа прийняла непросте рішення

Фото Gloss.ua

Відома українська реперка alyona alyonа прийняла непросте рішення покинути Україну. Причиною стала фінансова скрута і смерть близької людини. Про це вона написала в інстаграмі:

Я їду в Європу

Це було складне для мене рішення. Але останні події дуже підштовхнули.

1. Більше не можу просити допомагати тут людей фінансово. Частіше просять в нас і все менше допомагають нам. А так хочеться закривати всі запити. І рука не піднімається приймати від людей останню копійку на хліб.
2. Більше не можу читати ваші прохання про допомогу і не допомагати, бо просто нічим і ніяк. Всі мої статті доходів закриті. Все, що можна, роздала ще в березні.
3. Більше не можу співчувати загиблим воїнам. Хочу зробити все, щоб запобігти їх гибелі і допомагати з амуніцією. Поховання кума боляче по мені вдарило. Най всі сини повернуться живими!
4. Більше не можу пасувати концерти в Європі, бо «не знаю як взяти в руки мікрофон».
5. Більше не можу засинати з почуттям, що роблю недостатньо. Я хочу платити податки, хочу донатити, хочу побачити всіх журналістів і сказати їм особисто «дякую за все, але війна ще не закінчилася: нам треба ваша увага і допомога», хочу вийти разом з людьми на площі, хочу побачити дітей з різних міст України і обійняти їх, хочу сказати зі сцени «Україна переможе!».

Я хочу робити більше і тепер буду робити більше. Хто з вас закордоном - пишіть, де ви є. Якщо я буду в вашому місті - ми обов'язково зустрінемося!

Нагадаємо, з початком війни артистка допомагала фасувати ліки в рідній Баришівці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: аlyona alyona
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень