Відома актриса розповіла, як жила з дівчиною свого чоловіка

Її змусили обставини

Початок повномасштабного вторгнення, мабуть, перевернув життя кожного українця. Люди поспіхом евакуювалися, намагалися знайти безпечне місце для себе та своїх близьких.

Антоніна Хижняк також опинилася в скрутному становищі, коли загроза обстрілів і бойових дій зростала з кожним днем. Невизначеність та відчуття страху змусили багатьох українців шукати прихисток у родичів чи знайомих. 

Обставини актриси склалися зовсім несподівано. Вона опинилася в одному домі зі своїм колишнім чоловіком, його новою дівчиною та своїми колишніми свекрами.

Жінка розповіла, що ситуація була дуже складною, адже всі опинилися в умовах, коли треба було виживати разом. Ніхто не знав, що буде завтра, і кожен намагався зберігати спокій.

Та напруженість між колишнім подружжям та присутність нової партнерки колишнього чоловіка додавали емоційного тиску. Актриса зазначила, що ці 10 днів здавалися «ситуацією анекдотичною, але не смішною». 

- Насправді, коли прийшла війна – все стало неважливо. Я навіть віддала сина колишньому з його дівчиною, щоб вони довезли малого до Тернополя. Це на голову не вдягнеш - розповідає актриса.

Антоніна зустрілася зі своїм колишнім чоловіком, коли їй було 22 роки. Після трьох років стосунків, вони побралися, шлюб проіснував 2 роки. 

За цей час у пари народився син. За час подружнього життя Хижняк будувала кар’єру, а чоловік працював у сімейному бізнесі. Зараз Антоніна спілкується з колишнім лише на теми дитини. 

Джерело: Glamour

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень