Відкриття тераріуму у Рівненському зоопарку відкладається

Під час масштабної реконструкції виникли складнощі

Масштабний ремонт унікального тераріуму у рівненському зоопарку триває. Як ми вже повідомляли раніше, особливістю приміщення буде величезний акваріум ємкістю майже 10 тонн.

Раніше повідомлялося, що реконструкція мала закінчитися до кінця 2015 року. Проте, за словами директора зоопарку Олега Павлюка, через масштабність робіт виникли певні складнощі, пов’язані з проектом. Втім, Олег Павлюк сподівається, що до відкриття нового сезону роботи вдасться завершити :

 

 - Затримка виникла з тим, що в цокольному приміщенні змушені були робити опори додаткові і підсилювати саму будівлю, щоб витримала таку вагу. Ми замовляли експертизу і вирішили перестрахуватися.

Там будуть абсолютно нові риби, яких у нас немає. Це буде Амазонка (буде представлений фрагмент Амазонки,-ред.) і там будуть скати, аравани, каймани будуть крокодили. Складно, думали буде простіше, але все в силі, і до відкриття нового сезону вже частково ми будемо там щось показувати людям.

Тож, ймовірно, що з початку травня – саме тоді в зоопарку відкриття нового сезону – рівнянам та гостям міста буде на що подивитися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень