«Відчув радість та піднесення»: голова райдержадміністрації на Рівненщині одужав від COVID-19

На коронавірус хворів понад два тижні

Від коронавірусу одужав голова Сарненської РДА Олександр Кохан.

Про те, що два ПЛР-тести показали негативний результат, чиновник сьогодні, 27 квітня, повідомив на своїй сторінці у Facebook:

Я поборов COVID-19. Щойно мені повідомили, що мої 2 останні ПЛР тести показали негативний результат. Це означає, що я одужав. Уже приступив до роботи!

У коментарі Радіо Трек Олександр Кохан повідомив, що коли отримав негативні ПЛР-тести, то відчув радість та піднесення. Оскільки вже може приступити до роботи, розв'язувати всі питання, що накопичилися за цей час, та нарешті зустрітися з родиною.

Він також розповів, що під час перебігу хвороби не приймав жодних ліків та інших симптомів COVID-19, окрім кашлю, не мав:

В мене був сильний кашель, тому я вирішив зробити тест на коронавірус. Оскільки контактів було багато і не хотів розносити вірус. Потім кашель поступово минав. На сьогодні його майже немає. Крім того, комп'ютерна томографія показала відсутність будь-яких порушень у легенях.   

Нагадаємо, що хворів голова райдержадміністрації 16 днів.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень