Відчуємо подих Сахари: в Україні очікується до +36 градусів

Яким буде вівторок

Фото depositphotos.
Фото depositphotos.

Завтра, 18 липня, країни Європи потерпатимуть від теплової хвилі Цербер.

Температура повітря у південній частині Європи, її центральних країнах та подекуди східних досягатиме максимально +36...+42 градусів, місцями +40...+47 градусів, повідомила синоптик Наталка Діденко.

На щастя, Цербер не добереться до України, але ми добре відчуємо подих Сахари.

У вівторок у південній частині України, в центральних областях та на Сході денна температура повітря становитиме +29...+34 градуси, на Херсонщині, Миколаївщині, Запоріжжі та в Криму місцями буде +32...+36 градусів.

 

У західних та у північних областях стовпчики термометрів сягнуть +24...+29 градусів (хіба на Закарпатті буде до +30 градусів).

Вночі у більшості областей України очікуються короткочасні дощі з грозами. При грозах буде ймовірність сильної зливи, шквалу та граду. Вдень на Заході України опади припинятимуться, а в південній частині грозовий дощ буде більш ймовірний лише на Одещині.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень