«Від заходу до світанку» стане мультсеріалом

Роберт Родрігес у справі!

Роберт Родрігес заявив, що він почав роботу над мультсеріалом за його культовим фільмом «Від заходу до світанку».

В інтерв'ю SFX Magazine режисер нагадав, що з 2014 до 2016 року виходив його серіал «Від заходу до світанку», після якого у нього з'явилося бажання докладніше вивчити історію Сантаніко Пандемоніум (у фільмі її зіграла Сальма Гаєк, а в серіалі - Ейса Гонсалес) і ацтекських вампірів. Тепер цей задум він зможе реалізувати в новому анімаційному шоу.

Як очікується, мультик НЕ буде рімейком фільму «Від заходу до світанку», над яким Родрігес працював разом з Квентіном Тарантіно. Автори проєкту продовжать досліджувати світ ацтекських вампірів. Цілком ймовірно, головною героїнею буде Сантаніко, якщо вже Роберт Родрігес так хотів розкрити її історію.

Нагадаємо, оригінальний фільм «Від заходу до світанку» вийшов в 1996 році. У центрі сюжету були два брати-злочинці (Квентін Тарантіно і Джордж Клуні), які потрапляють в один загадковий бар. Як з'ясовується, це місце часто відвідують вампіри, яким герої повинні протистояти.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень