Від сьогодні почав діяти ліміт переказів «з карти на карту»: На кого він поширюється

Обмеження діятимуть не на всіх

З 1 жовтня 2024 року НБУ тимчасово на пів року встановив ліміт у 150 000 грн на місяць для переказів фізичних осіб «з карти на карту». Про це повідомив Нацбанк.

Ліміт діє лише на вихідні перекази за усіма рахунками клієнта, відкритими в одному банку, на рахунки інших фізичних осіб.

На кого ліміт не поширюється

Ліміт не застосовується до рахунків волонтерів, які відповідають критеріям, визначеним постановою, та осіб, щомісячні доходи яких з підтверджених джерел перевищують суму встановленого обмеження. А також, якщо ви переказуєте кошти між власними рахунками, відкритими в одному банку, та до переказів юридичних осіб.

Операції за реквізитами IBAN не обмежуються. В Нацбанку висловили впевненість, в тому, що встановлені обмеження не вплинуть на їхню фінансову активність. Оскільки 98% банківських клієнтів здійснюють щомісяця перекази, які не перевищують вказану суму.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень