Від коронавірусу помер народний артист України та зірка «Скаженого Весілля»

Артисту було 67 років

11 травня, пішов з життя Народний артист України, художній керівник Академічного музично-драматичного циганського театру «Романс» Ігор Крикунов.

Його життя забрав коронавірус. Крикунову було 67 років. Про смерть артиста у Facebook повідомила радниця мера Києва з питань культури і розвитку культурних проєктів Діана Попова.

Сьогодні не стало засновника і багаторічного керівника музично-драматичного циганського театру «Романс» Ігоря Миколайовича Крикунова...

 

Щиро сумую разом із родиною і близькими талановитого митця. Fuckin’ COVID, - написала Попова.

Зазначимо, що Ігор Крикунов був засновником та керував театром «Романс» від 1994 року. Багато хто знає артиста за роллю Василя у картині «Циганка Аза», також актор зіграв батька головної героїні в українській комедії «Скажене Весілля-3». 

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень