Від болю у горлі позбавить… морозиво: 5 незвичних засобів від хворого горла

Які продукти допоможуть позбутися болю у горлі

Фото imagepointfr/Depositphotos

Корінь солодки

Для лікування застуди чудово підійде корінь солодки. Він здатний зняти неприємні відчуття в горлі та позбавити від болю в мигдалинах.

Морозиво

Морозиво може допомогти знизити біль при ангіні. Воно зменшує розмноження бактерій. Головне — не вживати його занадто багато.

Банани

Банани містять вітамін С, який допомагає організму швидше одужати та протистояти хворобі. Також через свою м’яку консистенцію банани не травмують хворе горло.

Варена капуста

У капусті міститься багато антиоксидантів, які допомагають впоратися з застудою та ангіною. Проте, її при хворобі заборонено їсти в сирому вигляді. Капусту необхідно протушкувати або приготувати у вигляді пюре, тоді вона не травмує слизову оболонку.

Варена морква

Варена морква допоможе швидше одужати. Все завдяки високій концентрації вітаміну А. Також морква сприяє швидкому загоєнню слизових оболонок горла.

Джерело: dailynews.kyiv

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень