Від 100 тисяч і вище: кому в Україні вже зараз пропонують таку зарплату

На цих посадах готові платити більше, ніж деяким директорам

В Україні на ринку праці з'являються високооплачувані вакансії не лише на керівних посадах, а й для інших фахівців. На сьогодні зарплата 100 тис. грн і навіть більше –  цілком реальна для фахівців високої кваліфікації, передає видання today.ua

Стоматолог-ортодонт

У Києві клініка сімейної стоматології шукає у свій штат досвідченого ортодонта. Зокрема, він повинен мати досвід роботи за фахом не менше ніж 3 роки.

Він повинен уміти працювати з різними системами брекетів. Крім того, має знатися на діагностиці за допомогою цефалометричного та антропометричного аналізів. 

Вимог до такого фахівця, звичайно, чимало, але й зарплату обіцяють на рівні 100 тисяч із повним соціальним пакетом і 50% компенсацією вартості курсів підвищення кваліфікації.

 

Менеджер з регіонального розвитку у кондитерську корпорацію

Фахівця шукають також для роботи в Києві. Претендент на вакансію повинен мати вищу освіту, досвід аналогічної роботи не менше ніж 3 роки і щонайменше рік управлінського досвіду. 

Від претендента вимагається вміння вести переговори на рівні топменеджерів мережі, а також мати успішний досвід розробки стратегії продажів. Ну і, звичайно, він має досконало володіти англійською - куди ж нині без неї.

За такі скіли корпорація готова платити йому 100 тисяч гривень. Приємним бонусом до такої зарплати буде соцпакет, медичне страхування та обіди коштом компанії.

 

Менеджер із продажу

Для роботи в київському офісі міжнародна європейська компанія шукає менеджера з продажу. Крім української, він повинен досконало володіти російською, а також англійською чи польською мовами.

Вимоги до досвіду роботи мінімальні - від 6 місяців. Але претендент на посаду повинен бути амбіційним.

Зарплату обіцяють на рівні 100-250 тисяч гривень на місяць. Графік роботи - звичайна п'ятиденка.

 

Керівник відділу цифрових технологій

Компанії потрібен фахівець з досвідом роботи в онлайн-бізнесі. Мінімальний досвід роботи - від 3 років. Такий кандидат повинен добре розуміти, як працює платна реклама, а також мати досвід керівництва командою.

Працівникові обіцяють повний соцпакет, медичне страхування, зарплату в розмірі 112 тисяч гривень плюс бонуси від компанії.

 

Керівник мережі ресторанів

Мережі, що складається з 4-х ресторанів у Маріуполі, потрібен керівник.

Шукають людину з досвідом аналогічної роботи від 3 років, що має навички управління колективом.

Зарплата буде складатися зі ставки плюс додаткова плата, що залежить від ефективності роботи закладів. У сумі повинно вийти близько 100-130 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень