Вибір між коханням і рідними – Скорпіонам, уроки долі – Близнятам: гороскоп на 17 жовтня

А Рибам потрібно бути реалістами

ОВНИ

Рекомендуються всі практики для очищення організму. Ймовірні віщі сни. Роздайте по можливості борги, а також постарайтеся уникати людей, які вам заважають. 

ТЕЛЬЦІ

Дотримуйтеся правил хорошого тону, будьте розбірливими у стосунках і контролюйте свої слова. Будьте обережні, адже усі помилки та негативні емоції цього дня матимуть відображення в найближчому майбутньому.

БЛИЗНЯТА

Всі неприємні ситуації розглядайте як уроки долі. І, звісно, робіть висновки. Цього дня можливе романтичне знайомство. 

РАКИ

Зорі не рекомендують намагатися виділитися або ставити свої бажання на перше місце. Схильність до порядку, яка доходить інколи до педантизму, може ускладнити відносини з близькими.

ЛЕВИ

Сприятливий день для того, щоб побороти сумніви у собі. Стриманість у виявленні почуттів може дуже зашкодити стосункам.

ДІВИ

Цього дня зорі готові допомогти вам у спробі досягти найбільш честолюбних задумів та ідей.

ТЕРЕЗИ

Присвятіть день відпочинку, аби набратися сил та енергії перед важким тижнем. Не виключено, що у вас з'явиться бажання внести корективи в особисте життя, однак зорі радять не поспішати.

СКОРПІОНИ

Можливі зміни в особистому житті самотніх представників знаку. Вам доведеться зробити вибір між любовною пристрастю і своїми рідними.

СТРІЛЬЦІ

Погляньте на ситуацію під іншим кутом і зрозумієте, що проблема не така глобальна, як ви собі уявляли. Це додасть оптимізму і значно полегшить вам життя.

КОЗОРОГИ

Цього дня вас чекають несподівані новини, пригоди та нестандартні ситуації, з якими ви зможете впоратися тільки завдяки інтуїції та глибокому аналізу.

ВОДОЛІЇ

Доброзичливість і вміння забувати образи допоможуть уникнути сварки. Спілкування з друзями приведе вас до несподіваних ідей та висновків.

РИБИ

Зорі рекомендують тверезо оцінити чесноти коханих і не сприймати бажане за дійсність. Будьте реалістами!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень