Виберіть помаду і дізнайтеся, що про вас думають інші  

Психологічний тест

Відтінок помади може багато чого розповісти про риси вашого характеру.

Оберіть колір, який сподобався вам найбільше, та прочитайте пояснення.

Ви добре знаєте, чого хочете від життя, і знаєте, що робити, щоб отримати це. Люди люблять вас за ваш запальний настрій.

Ваше розкішне волосся – це те, що приваблює інших. Неважливо, пофарбоване воно в три різні кольори чи ви просто вирішили висушити його на повітрі – воно завжди матиме бездоганний вигляд.

Від вас виходить м'яка, турботлива аура, але при цьому ви вмієте постояти за себе і домогтися бажаного. Ви даєте людям те, чого вони потребують, і це змушує їх цінувати вас ще більше.

Людей найбільше приваблює у вас вільний дух, здатність відпускати ситуацію і насолоджуватися моментом. Ви даруєте людям відчуття, яке вони не можуть отримати більше ніде, і це завжди змушує їх повертатися до вас знову і знову.  

Серед натовпу вас виділяють губи. Ви знаєте, що потрібно з ними робити, аби вони мали неперевершений вигляд.

Ваші родзинка – загострене почуття стилю і моди. кольори та візерунки, які іншим можуть здатися нудними, виглядають на вас приголомшливо. Люди часто дивуються, як вам це вдається робити.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень