Ви всі їх добре знаєте! Хто з рівнян потрапив у Крафтові мандри (ВІДЕО)

Євген Синельников знайомить українців з унікальними людьми, які живуть серед нас

Нещодавно у Рівному працювала команда проєкту «Крафтові мандри». Це Youtube проєкт українського режисера, ведучого і мандрівника Євгена Синельникова.

Він подорожує містами України та розповідає про непересічних людей, які роблять крафтовий продукт, захоплюють і надихають прикладом.

У Рівному Синельников відвідав заклад митця Олексія Огня, дізнався які унікальні медові свічки робить майстерня Ірина Віан. Про Рівне часом кажуть, що це столиця мацика, і що це за продукт та як його їдять – розповідав відомий у Рівному ресторатор Денис Косюга. Те, що подають у Рівному карасиків на соломі – здивувало багатьох.

Окрема фішка Рівного – ковані скульптури, тож не відвідати майстра Романа Велігурського, аби показати, що таке ковальське мистецтво, було неможливим. Своїми вміннями поділилася і Марічка, вона виготовляє предмети інтер'єру та побуту з макраме.

І власне, те, чим Рівне славиться не тільки серед місцевих. Виробництво пива у броварні, і рецепт від Пшемека, як зранку після пива йти на роботу.

Щоб було без спойлерів – дивіться нижче.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень