Ви пам'ятаєте чим закінчився серіал «Санта Барбара»?

Багатьом забракло терпіння дочекатися кінця

За відсутності якісної альтернативи, чимало сімей проводили час біля телевізора з «Санта Барбарою». Але роки минули, інтерес аудиторії до серіалу падав, і мільйони людей так і не дізнатися, чим закінчилася мильна опера. Воно й де дивно - 2137 серій і 10 років життя. 


Найбільше шанувальників хвилювали доля Іден Кепвелл та Круза Кастільо. За сюжетом головна пара серіалу мала кризу у відносинах. Сценаристи вирішили, що дороги цих двох мають розійтися. Причиною розриву стала хвороба Іден — жінка страждала на роздвоєння особистості.


Один з таких нападів призвів до злочину,  жінка спробувала вбити Софію. Після цього Іден їде з міста, а Крузу залишає листа з проханням не шукати її, та просто забути.
Круз страждав не довго, і знайшов втіху в романі з сестрою ексдружина Келлі. Втім, роман тривав не довго, Круза звинувачують у вбивстві яке він не вчиняв, тож він тікає до Мексики.

Келлі ж, довго вона сама не залишалася і після прощання з Кастільйо почала зустрічатися з офіцером поліції Коннором Маккейбу.

 

Що стосується лінії Джулії Уейнрайт і Мейсона Кепвелла, то в останньому сезоні сценаристи поставили в їхньому шляху красиву крапку. Герої зіграли весілля, взяли на виховання дівчинку  Грейсі. А згодом Джулія і сама народжує дитину. Хепі-енд!

 

Після тривалих душевних мук СіСі Кепвелл  вирішив одружитися з  Сантане Андраде, але не склалося і він  врешті-решт він знову зійшовся з другою дружиною Софією.

 

 


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень