«Ви бачите д*пу , я бачу робочий інструмент»: Гвоздьова послала українців, які «травлять» її за танці під час війни

Гвоздьова розгнівила підписників світлинами своїх сідниць у Туреччині

Українська танцівниця та хореограф Ілона Гвоздьова не витримала натиску хейту та відповіла українцям, які цькують її за публікації танців під час війни та розлуку з сином. Артистка послала всіх, хто невдоволений її поведінкою, слідом за російським кораблем.

Артистка заявила, що вона – медійна особистість, а не «лялька, яка має відповідати стандартам». Відповідний допис зʼявився в її Instagram-профілі.

Ілона Гвоздьова, як і багато знаменитостей, стикається з нерозумінням та засудженням суспільства. Однак танцівниця вирішила відповісти хейтерам одним постом, а не ігнорувати нападки.

— Коли ви бачите д*пу в кадрі, я бачу робочий інструмент, бо я танцівниця і спортивний тренер, тому в даному випадку моє тіло є результатом роботи над собою протягом життя.

 

Коли ви кажете: «Не на часі», а чи знає хтось із вас, скільки взагалі нам лишилось і що станеться завтра? – почала українка.

Вона додала, що «танцюльки під час війни» – це її професійна діяльність, якій зірка присвятила життя, і завдяки чому допомагає долати стрес своїм підопічним.

— Коли ви кажете: «Яка вона мати», хочеться взагалі послати в д*пу, бо тільки мати знає, що краще для її дітей.

 

Коли кожен з вас – психолог зі стажем у соцмережах, хочеться сказати: «Що ж ви не по професії працюєте, якщо такі розумні? І де ваші результати?» – запитала зірка.

Хореографиня заявила, що ввела б адміністративну відповідальність за «бридкі, безтолкові і гидкі коментарі», щоб користувачі мережі «вмикали мізки, а не уяву».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень