Везуть у Київ під конвоєм: Затримали мільярдера за підозрою у держзраді, — ЗМІ (ФОТО)

Він – керівник найбільшого авіаційного підприємства

У суботу, 22 жовтня, затримали почесного президента ПАТ «Мотор Січ» В'ячеслава Богуслаєва. Його під конвоєм везуть із Запоріжжя до Києва, повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на власні джерела.

Йдеться про підозру у державній зраді, за що у військовий час передбачене довічне ув'язнення.

За неперевіреною інформацією, вдома у В'ячеслава Богуслаєва були проведені обшуки.

 

 

Зазначається, що його родина нібито відмовлялась відчиняти двері, тому їх довелося відкривати за допомогою спецобладнання.

ПАТ «Мотор Січ» – одна з провідних у світі корпорацій з розробки, виробництва, ремонту та сервісного обслуговування авіаційних газотурбінних двигунів для літаків та вертольотів, а також промислових газотурбінних установок. Підприємство розташоване в Шевченківському районі у Запоріжжі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у грудні 2019 року акції українського авіабудівного заводу «Мотор-Січ» було продано покупцям з Китаю – компаніям Skyrizon Aircraft та Xinwei Technology Group.

Довідка

У 2018 році Forbs оцінив статки Богуслаєва у  $327 мільйонів. Гривневий мільярдер посів 21 місце в ТОП-100 найбагатших людей України в рейтингу  журналу «Фокус». Також він неодноразово був народним депутатом, підтримував політику Януковича і навіть має звання «Герой України».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень