Ветерани АТО визволятимуть Сергія Стрільця, якого викрали з Рівного

У Рівному відбувся перший з'їзд Рівненського обласного округу ГО «Всеукраїнський союз ветеранів АТО», у якому взяли участь предатсвники районих осередків та гості з сусідніх областей держави. За нетривалий час діяльності організація встигла чимало досягнути у питаннях боротьби за соціальні гарантії бійців АТО, консультації з правових питань.

- Червоною лінією нашої дискусії була тема голови обласного округу Сергія Стрільця, якого, на нашу думку, незаконно викрали так звані правоохоронці з Донеччини і намагаються "шити справу". Ми одноголосно проголосували за звернення до усіх можливих керівників органів державлади з проханням перевести цю справу з донецьких упереджених судів на територію центральної України. Ми повинні визволити нашого захисника з того "юридично-кримінального" полону, - зазначив заступник Рівненського обласного округу ГО «Всеукраїнський союз ветеранів АТО» Олександр Зайчук. По завершенню заходу АТОшники Рівненської області визначилися з пріоритетами в діяльності. Зокрема ініціювати впровадження єдиного вікна адмінпослуг для учасників бойових дій. Серед іншого - і впровадження досвіду колег з Німеччини і Польщі щодо захисту соціальних гарантій захисникам Батьківщини. Також нарощування співпраці з адміністраціями на звільнених територіях з питань гуманітарної допомоги. - Наш побратим Микола Сальчук своїм прикладом показав, що можна і треба допомагати районам Донецької і Луганської областей. Вони не треба бойовикам з Росією, про тих бідних людей не потурбується Європа з Америкою. Вони наші українці і ми за них стоятимемо горою. І ділимося шматком хліба. Мешканці тих областей відчувають нашу підтримку і це лише сприяє розв'язанню конфлікта, - додав Олександр Зайчук.

Нагадаємо, раніше до Рівного прибула група так званих правоохоронців з Луганщини для затримання бійця з Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень