Вертольоти літають вдень і вночі: поблизу Рівненщини тренуються знищувати окупантів (ФОТО/ВІДЕО)

На Волині пройшли навчання пілотів гелікоптерів

У Північній операційній зоні досвідчені аси підвищували навички на гелікоптерах, наданих союзниками. Вони відпрацьовують знищення укріплень і живої сили противника, який готується протидіяти контрнаступу ЗСУ.

Пілоти тренуються на Мі-8, які передали союзники. Адже чим більше годин польотів – тим легше в реальному бою. Свої навички передають курсантам і мобілізованим асам-ветеранам.

Дії штурмової авіації дуже важливі під час контрнаступу, пояснює командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв. Гелікоптери будуть прикривати піхоту та нищити укріплення окупантів, створених на захоплених українських територіях.

Особлива увага приділялася для вогневого ураження противника на землі. Це складний процес: залучені льотчики, інженерно-технічний склад, а також передові навідники, які мають точно визначити ціль противника та передати льотчику для ураження цілі, - підкреслив Сергій Наєв.

На нових гелікоптерах тренуються 25 пілотів. Літають вдень і вночі. Умовні позиції обстрілюють різними типами ракет. Дії як досвідчених асів, так і курсантів Сергій Наєв оцінив на відмінно. І запевнив – вертолітники готові звільняти окуповані території України:

Наші хлопці дуже мотивовані та готові до виконання завдань. Продовжують свою підготовку задля того, щоб бити ворога з повітря.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень